reparatii frigidere Bosch - opris adrian

Asiguram reparatii frigidere Bosch, instalatii, congelatoare si alte agregate frigorifice marca Bosch. Lucrarile de reparatie sunt  la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Bosch care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si ne vom deplasa rapid in locatia dumneavoastra pentru diagnosticarea problemei.

Pentru reparatiile la frigiderele Bosch, garantia lucrarilor este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Bosch, garantia acordata este cea a producatorului.

Pentru frigiderele Bosch, reparatiile pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiune frigidere Bosch, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Bosch, schimbare relee termice si de pornire marca Bosch, filtre de umiditate de origine, termostate Bosch, inlocuire ventilatoare si turbine originale Bosch, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice Bosch.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Bosch pe care doriti sa-l reparati?