Reparatii frigidere Candy

Suntem un service cu experienta in reparatii frigidere Candy. Lucrarile de reparatie sunt asigurate in service-ul nostru sau la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Candy care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si ne vom deplasa rapid in locatia dumneavoastra pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Candy este ZERO.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, echipa noastra de frigotehnisti este pregatita si dotata cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Candy.

Pentru reparatiile la frigiderele Candy, garantia manoperei este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Candy, garantia acordata este cea a producatorului.

Pentru frigiderele Candy, reparatiile pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiune frigidere Candy, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Candy, schimbare relee termice si de pornire marca Candy, filtre de umiditate de origine, termostate Candy, inlocuire ventilatoare si turbine originale Candy, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice Candy.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Candy pe care doriti sa-l reparati?