despre-noi

Suntem o echipa de frigotehnisti autorizati cu o vasta experienta in domeniu.

Punem un mare accent pe calitatea serviciilor prin utilizarea unui personal calificat, piese originale si echipamente de lucru de cea mai buna calitate. Ne dorim pe aceasta cale ca prin lucrarile noastre, frigiderul sau orice alt agregat frigorific pe care il reparam sa-si reia functionarea in parametrii optimi de performanta fara a fi necesare interventii suplimentare pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Oferim solutii tehnice pentru orice defectiuni indifferent de natura acestora – mecanic , electric , electronic – sau de tipul marcii. De asemenea, asiguram GRATUIT consultanta prin recomandari si indrumari in privinta achizitionarii si utilizarii aparatelor frigorifice in raport cu necesitatile pe care le aveti.
Service-ul nostru asigura servicii autorizate de reparatii frigidere, combine si vitrine frigorifice, reparatii si service congelatoare, camere frigorifice si orice alte agregate frigorifice casnice sau industriale.

Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Prin calitate, profesionalism si responsabilitate, am reusit sa devenim una dintre cele mai apreciate firme de reparatii frigidere din Bucuresti.
Pentru a tine pasul cu progresele tehnologice din domeniu si pentru a deserve cat mai bine nevoile clientilor, service-ul nostru investeste permanent in modernizarea echipamentelor de lucru si in instruirea personalului.