Reparatii frigidere LG

Oferim servicii de reparatii pentru agregate frigorifice LG in service-ul nostru sau la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider LG care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si ne vom deplasa rapid in locatia dumneavoastra pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele LG este ZERO.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, echipa noastra de frigotehnisti este pregatita si dotata cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca LG.

Pentru reparatiile la frigiderele LG, garantia lucrarilor este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb LG, garantia acordata este cea a producatorului.

Pentru frigiderele LG, reparatiile pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatari defectiuni frigidere LG, reincarcare freon, inlocuire compresor original LG, schimbare relee termice si de pornire marca LG, filtre de umiditate de origine, termostate LG, inlocuire ventilatoare si turbine originale LG, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice LG.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca LG pe care doriti sa-l reparati?