reparatii frigidere ARCTIC

Service-ul nostru este specializat in reparatii frigidere Arctic, combine frigorifice, congelatoare si alte agregate frigorifice marca Arctic. Lucrarile de reparatie sunt asigurate la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Arctic care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati si sa va aflati in apropierea lui in momentul conversatiei pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Arctic este 70 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, sunt dotat cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Arctic sau compatibile care se gasesc in magazine de specialitate.

Pentru service frigidere Arctic, garantia manoperei este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Arctic, garantia acordata este cea a producatorului.

Reparatii frigidere Arctic pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiune frigidere Arctic, reincarcare freon, inlocuire compresor original Arctic, schimbare relee termice si de pornire marca Arctic, filtre de umiditate de origine, termostate Arctic, inlocuire ventilatoare si turbine originale Arctic, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice Arctic.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Arctic pe care doriti sa-l reparati?