reparatii frigidere ariston

Sunt frigotehnist P.F.A. specializat  si in reparatii frigidere Ariston, combine, congelatoare si alte agregate frigorifice marca Ariston. Lucrarile de reparatie sunt asigurate la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice in general.

Daca aveti un frigider Ariston care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati si sa va aflati de preferat in preajma frigiderului ca sa va pun cateva intrebari legate de problema aparuta. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Ariston este 70 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, sunt pregatit  si dotat cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Ariston.

Pentru reparatii frigidere Ariston, garantia manoperei este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Ariston, garantia acordata este cea a producatorului.

Reparatii frigidere Ariston pe care le execut in mod frecvent sunt:

Reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Ariston, schimbare relee termice si de pornire marca Ariston, filtre de umiditate de origine, termostate Ariston, inlocuire ventilatoare si turbine originale Ariston, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire senzori, placi electronice Ariston.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Ariston pe care doriti sa-l reparati?