Reparatii frigidere Ariston

Suntem specializati in reparatii frigidere Ariston, combine, congelatoare si alte agregate frigorifice marca Ariston. Lucrarile de reparatie sunt asigurate in service-ul nostru sau la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Ariston care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si ne vom deplasa rapid in locatia dumneavoastra pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Ariston este 30 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, echipa noastra de frigotehnisti este pregatita si dotata cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Ariston.

Pentru reparatii frigidere Ariston, garantia manoperei este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Ariston, garantia acordata este cea a producatorului.

Reparatii frigidere Ariston pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiune frigidere Ariston, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Ariston, schimbare relee termice si de pornire marca Ariston, filtre de umiditate de origine, termostate Ariston, inlocuire ventilatoare si turbine originale Ariston, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice Ariston.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Ariston pe care doriti sa-l reparati?