REPARATII FRIGIDERE BEKO - OPRIS ADRIAN

Service reparatii frigidere Beko combine, congelatoare si alte agregate frigorifice marca Beko. Lucrarile de reparatie sunt asigurate in service-ul nostru sau la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Beko care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati si sa va aflati in apropierea frigiderului in momentul conversatiei pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Beko este 70 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiei la frigidere necesare,  sunt dotat si  pregatit cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Beko.

Pentru reparatiile la frigiderele Beko, garantia lucrarilor este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Beko, garantia acordata este cea a producatorului.

Pentru reparatii frigidere Beko pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiune frigidere Beko, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Beko, schimbare relee termice si de pornire marca Beko, filtre de umiditate de origine, termostate Beko, inlocuire ventilatoare si turbine originale Beko, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice Beko.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Beko pe care doriti sa-l reparati?