reparatii frigidere electrolux

Ofer servicii complete de reparatii frigidere Electrolux, precum si alte tipuri de agregate frigorifice Electrolux. Lucrarile de reparatie la frigider sunt asigurate la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice in general.

Daca aveti un frigider Electrolux care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati si sa va aflati in preajma lui,ca sa va pun cateva intrebari legate de problema aparuta pentru diagnosticare. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Electrolux este 30 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, echipa noastra de frigotehnisti este pregatita si dotata cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Electrolux.

Pentru reparatiile la frigiderele Electrolux, garantia lucrarilor este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Electrolux, garantia acordata este cea a producatorului.

Reparatii frigidere Electrolux pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiuni frigidere Electrolux, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Electrolux, schimbare relee termice si de pornire marca Electrolux, filtre de umiditate de origine, termostate Electrolux, inlocuire ventilatoare si turbine originale Electrolux, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice Electrolux.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Electrolux pe care doriti sa-l reparati?