Asiguram interventii autorizate de reparatii frigidere Gorenje. Lucrarile de reparatie sunt asigurate la domiciliul clientului pe raza Municipiului Bucuresti. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Gorenje care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati si sa va aflati in apropierea frigiderului in momentul conversatiei pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Gorenje este de 70 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, suny pregatit si dotat cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Gorenje.

Pentru reparatiile la frigiderele Gorenje, garantia manoperei este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Gorenje, garantia acordata este cea a producatorului.

Pentru reparatii frigidere Gorenje interventiile pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiune frigidere Gorenje, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Gorenje, schimbare relee termice si de pornire marca Gorenje, filtre de umiditate de origine, termostate Gorenje, inlocuire ventilatoare si turbine originale Gorenje, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, reparatie modul electronic la combine frigorifice Gorenje.,montare vaporizator aplicat in compartimentul de refrigerare,

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Gorenje pe care doriti sa-l reparati?