reparatii frigidere INDESIT

Reparatii frigidere INDESIT  asigurate la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Indesit care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa ma contactati si sa va aflati in apropierea frigiderului in momentul conversatiei pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Indesit este 70 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, sunt pregatit si dotata cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Indesit.

Pentru reparatii frigidere Indesit, garantia lucrarilor este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Indesit, garantia acordata este cea a producatorului.

Reparatii frigidere Indesit pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatarea defectiunilor, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Indesit, schimbare relee termice si de pornire marca Indesit, filtre de umiditate de origine, termostate Indesit, inlocuire ventilatoare si turbine originale Indesit, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, rreparatii placi electronice Indesit, inlocuire diversi senzori sau sigurante termice,inlocuire rezistente de degivrare si alte componente care se gasesc in magazine de specialitate.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Indesit pe care doriti sa-l reparati?