reparatii frigidere whirlpool

Executam lucrari de reparatii frigidere WHIRLPOOL si agregatele frigorifice. Lucrarile de reparatie service frigidere sunt asigurate la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice in general.

Daca aveti un frigider Whirlpool care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati si sa va aflati in apropierea frigiderului in momentul conversatiei pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Whirlpool este 70 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, sunt pregatit si dotat cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Whirlpool.

Pentru reparatii frigidere Whirlpool, garantia lucrarilor este de pana la 1 an, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Whirlpool, garantia acordata este cea a producatorului.

Pentru reparatii frigidere Whirlpool, interventiile pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiune frigidere Whirlpool, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Whirlpool, schimbare relee termice si de pornire marca Whirlpool, filtre de umiditate de origine, termostate Whirlpool, inlocuire ventilatoare si turbine originale Whirlpool, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice Whirlpool.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Whirlpool pe care doriti sa-l reparati?