REPARATII FRIGIDERE ZANUSSI

Executam lucrari de reparatii frigidere Zanussi. Lucrarile de reparatie sunt asigurate la domiciliul clientului in toate sectoarele din Bucuresti. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Zanussi care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si ne vom deplasa rapid in locatia dumneavoastra pentru diagnosticarea problemei. In cazul reparatiilor la frigidere, costul deplasarii si al diagnosticarii defectiunilor la frigiderele Zanussi este 30 lei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, echipa noastra de frigotehnisti este pregatita si dotata cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Zanussi sau piese compatibile.Compresoare,termostate, relee tremice sau de protectie,ventilatoare si alte subansamble care se gasesc in magazine de specialitate.

Pentru reparatii frigidere Zanussi, garantia lucrarilor este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Zanussi, garantia acordata este cea a producatorului.

Interventii pentru reparatii frigidere Zanussi pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatare defectiune, reincarcare agent refrigerant, inlocuire compresor original Zanussi, schimbare relee termice si de pornire marca Zanussi, filtre de umiditate de origine, termostate Zanussi, inlocuire ventilatoare si turbine originale Zanussi, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, reparatii placi electronice Zanussi.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Zanussi pe care doriti sa-l reparati?