reparatii frigidere SAMSUNG

Oferim servicii de mentenanta si reparatii frigidere Samsung. Lucrarile de reparatie sunt asigurate in service-ul nostru sau la domiciliul clientului. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si societati comerciale.

Daca aveti un frigider Samsung care prezinta o defectiune de natura mecanica, electrica sau electronica, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si ne vom deplasa rapid in locatia dumneavoastra pentru diagnosticarea problemei.

Pentru identificarea defectiunilor si asigurarea reparatiilor necesare, echipa noastra de frigotehnisti este pregatita si dotata cu echipamentele necesare, inclusiv cu piese de schimb marca Samsung.

Pentru reparatiile la frigiderele Samsung, garantia manoperei este de pana la 12 luni, in functie de tipul reparatiei. Pentru piesele de schimb Samsung, garantia acordata este cea a producatorului.

Pentru frigiderele Samsung, reparatiile pe care le executam in mod frecvent sunt:

constatari defectiuni frigidere Samsung, reincarcare freon, inlocuire compresor original Samsung, schimbare relee termice si de pornire marca Samsung, filtre de umiditate de origine, termostate Samsung, inlocuire ventilatoare si turbine originale Samsung, curatare condensatoare racire, reparatii / inlocuire electrovalve, afisaj electronic, placi electronice Samsung.

Tag-uri pagina: reparatii frigidere, reparatii frigidere Bucuresti, service frigidere, service frigidere Bucuresti.

Aveti un frigider marca Samsung pe care doriti sa-l reparati?